Folk

FOLK

Debat
21. august 2017

Big Ben

Tiden er af lave i Storbritannien efter Brexit, og i London mærkes det nu konkret. I dag lyder klokkeslagene for sidste gang i fire år fra Londons velkendte klokketårn, thi klokkeværket skal renoveres. Hvilket land vil klokkerne ringe for i 2021? Little England?

Julian Assange

Der var engang, hvor WikiLeaks var for alle whistleblowere. Nu spørger man sig lige for i Kreml først, om det går an at lække. Foreign Policy dokumenterer, at WL har begravet en læk på 68 Gigabyte data fra det russiske indenrigsministerium.

Emmanuel Macron

Frankrigs vækstprognoser er nu de bedste siden eurozonekrisens udbrud i 2009 – 1,6 procents BNP-vækst i 2018 og 1,7 procent i 2019, og arbejdsløsheden er på laveste niveau siden 2012. Macron høster, hvor Hollande såede.

Kim Jong-un

Nordkoreas diktator kan pibe og synge, men ikke forhindre de storstilede flådeøvelser, som Sydkorea og USA i dag indleder tæt på nordkoreansk territorialfarvand. Og dog: Han kan lade sine tv-oplæsere udslynge festlige forbandelser.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her