Folk

FOLK

24. august 2017

DR-ansatte I

DR meddelte i går, at de nedlægger 65 stillinger. Med gyldne håndtryk i millionklassen til ledelsen, hestetransporter og fly til arbejde er det klart, at medarbejdere, der faktisk laver radio og tv, belaster budgetterne for meget.

DR-ansatte II

Timingen fra DR er fantastisk. Nyheden om fyringer kommer samme dag, som en storsmilende generaldirektør på forsiden af Politikens kultursektion proklamerer: »Alle skal føle sig set og hørt.« Bare ikke lige de ansatte på DR.

Barnaby

Fyringerne sker for, at befolkningen kan få et DR med en endnu tydeligere public-service profil, lyder det fra generaldirektøren i en pressemeddelse. Oversat til dansk: Vi genudsender Kriminalkommissær Barnaby for 117. gang.

Parykbærere

Afsløringerne af ekstravagante udgifter til heste, fly og mangfoldighed gør det nemt for politikerne at skære historisk ned på DR i 2018, mener eb.dk og tilføjer: »Licens er noget, vi giver til dem med de største parykker på.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu