Folk

FOLK

24. august 2017

DR-ansatte I

DR meddelte i går, at de nedlægger 65 stillinger. Med gyldne håndtryk i millionklassen til ledelsen, hestetransporter og fly til arbejde er det klart, at medarbejdere, der faktisk laver radio og tv, belaster budgetterne for meget.

DR-ansatte II

Timingen fra DR er fantastisk. Nyheden om fyringer kommer samme dag, som en storsmilende generaldirektør på forsiden af Politikens kultursektion proklamerer: »Alle skal føle sig set og hørt.« Bare ikke lige de ansatte på DR.

Barnaby

Fyringerne sker for, at befolkningen kan få et DR med en endnu tydeligere public-service profil, lyder det fra generaldirektøren i en pressemeddelse. Oversat til dansk: Vi genudsender Kriminalkommissær Barnaby for 117. gang.

Parykbærere

Afsløringerne af ekstravagante udgifter til heste, fly og mangfoldighed gør det nemt for politikerne at skære historisk ned på DR i 2018, mener eb.dk og tilføjer: »Licens er noget, vi giver til dem med de største parykker på.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu