Folk

Folk

Debat
5. august 2017

Vermund

Pernille Vermund (NB) blander sig med en kommentar i Berlingske i debatten om nøgenhed. Hun beklager, at danskerne har fået et unaturligt forhold til krop og nøgenhed, og længes tilbage til sin ungdom. Som hun skriver: Dengang der hang plakater med »Samantha Fox på de fleste værelser«.

Kørner

Det er ikke altid let at forstå sproget inden for kunst- og museumsverdenen. Sætningerne er lange, og der står alt for meget mellem linjerne. Men så er der John Kørners aktuelle udstilling på Charlottenborg. Den hedder ’Altid mange problemer’. Og det er da til at forstå.

Digitalt indfødte I

De digitalt indfødte – den generation, som er født fra cirka 1980 og frem og angiveligt skulle bruge og forstå computere bedre end alle andre – bruger teknologi som alle andre: Til passivt at hente information. Det skriver Nature.

Digitalt indfødte II

Myten om de digitalt indfødte har de seneste år været med til at forme politikken i skole og på uddannelsesinstitutioner og pædagogikken i vuggestuer og børnehaver. Men det viste sig altså at være en myte.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Pernille Vermunds næste stop burde være Femø lejren. For kun der kan hun frisættes i sin egen nøgenhed ;-)