Folk

FOLK

Debat
1. september 2017

Skak :-)

Der var som altid vindere og tabere, da regeringen i går præsenterede sit forslag til den kommende finanslov. Blandt dem, som kan se frem til flere penge, hvis forslaget bliver vedtaget, er Dansk Skoleskak, der med en bevilling på to mio. kr. skal forsøge at udklække en dansk Magnus Carlsen.

Kongehuset :-)

Også Kongehuset og i særdeleshed Prinsgemalen kunne ånde lettet op, da de kunne se, at prinsens udskejelser i Se og Hør ikke kommer til at koste ham en krone. Prins Henrik kan tværtimod se frem til en lønforhøjelse. Venlig hilsen K?

Østers :-)

Også LA fik sat sit aftryk med en slags ekstra skattelettelse til de rigeste i form af to storstilede østersprojekter, der skal sikre den dekadente spise. 11 mio. kr. til østersturisme og fem mio. kr. til et nyt »storskala«-dyrkningsprojekt i Limfjorden.

DSB :-(

Regningen skal selvfølgelig også betales. Og da ministrene jo alle har bil med chauffør, er de formentligt ikke bekendte med forsinkelserne på statsbanerne. I hvert fald mener regeringen, at DSB er stedet at hente et trecifret millionbeløb.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Det med ministiel østersturime er bare så langt ude at det sandsynligvis er sandt

Eva Schwanenflügel

*østersturisme