Folk

FOLK

Debat
9. august 2017

Sofie Linde

DR’s ansatte må gerne deltage i Copenhagen Pride, men de bør ikke bære tøj eller skilte med DR’s logo, lyder det fra etikchefen. Alligevel har et af DR’s profiler, X-Factor-vært Sofie Linde, fået tjansen som officiel vært på Priden og skal pryde den store scene på Rådhuspladsen.

Marstrand-Jørgensen I

Anne Lise Marstrand-Jørgensen er blevet fyret som debattør for Berlingske. Årsagen til fyringen skulle efter sigende være, at hun mangler »bredde« i sine indlæg. »Den finder de åbenbart bedre hos Andersson, Sørine og Støvring,« skriver Marstrand-Jørgensen på Facebook.

Berlingskes debattører

I modsætning til Berlingskes debattører, Mikkel Andersson, der skriver om islam, Sørine Gotfredsen, der skriver om islam, og Kasper Støvring, der skriver om islam, er Marstrand-Jørgensen altså bagud på bredde.

Marstrand-Jørgensen II

Fyringen af Anne Lise Marstrand-Jørgensen kommer, efter at hun har kritiseret, at Berlingske vil bruge deres debattører som anmeldere. På Facebook skriver hun, at debattørerne skal anmelde kunst, »de ikke har den fjerneste forstand på«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Tante Berlingske er en hykler.