Folk

FOLK

12. august 2017

Bande I

Mens justitsministeren forsøger at forbyde Nørrebro-banden Loyal to Familia, forsøgte statsministeren i går at komme landets hårdtprøvede politifolk til undsætning. Han foreslog at flytte Forsvaret til grænselandet og politiet til krigszonen.

Bande II

Den nyhed gjorde, at Dansk Folkepartis Peter Skaarup kom i et umådeligt godt humør: »Forsvaret ved grænsen, flere politifolk til kamp mod banderne. Nu mangler bare et burka-forbud, så er den politiske sæson godt i gang,« skrev han på Twitter.

Burka I

Og minsandten om regeringen ikke har lanceret endnu en debat, om de omkring ti kvinder, der går i burka i Danmark, fortsat må det. K er pro. LA afviser blankt. Altså medmindre de kan bytte en burka for en topskattelettelse?

Burka II

I V er man splittet. Politisk ordfører Jakob Ellemann-Jensen siger til Berlingske, at »burkaer og niqab hører hjemme i stenalderen, ikke på stenbroen. Men vi kan ikke lave et religiøst betinget forbud mod at gå med bestemte klædedragter.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritiske, seriøse og troværdige.

Se om du er enig – første måned er gratis

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Lindegaard

@Mathias Ertmar Mencke

"Han foreslog at flytte Forsvaret til grænselandet og politiet til krigszonen."

Okay, jeg glæder mig trods alt over, at Lars Løkke ikke vil flytte Forsvaret ind på stenbroen for at bekæmpe banderne á la Londonderry & Belfast.

Så langt ud er vi trods alt ikke komme her til lands.