Læserbrev

Kommentar til artikel om barnløshed

Debat
15. august 2017

I artiklen »Barnløshed: Mænd er de nye ofre« (10. august 2017) står der, at jeg erklærer mig åben for at lovliggøre rugemoderskab.

Det, jeg personligt ville give udtryk for i den nævnte tv-udsendelse, er, at hvis det er lovligt, bør der også være adgang for enlige mænd og mænd, der lever sammen i parforhold, til at benytte sig af det. Og det er min private holdning og ikke noget, hverken Tænketanken VM (viden om mænd) eller Rigshospitalet kan tages til indtægt for.

Vedrørende fænomenet rugemødre, så finder jeg det meget kompliceret og har ingen klar indstilling til det bortset fra, at jeg er imod enhver form for handel med børn. Men personligt går jeg ind for ligestilling mellem fædre og mødre efter skilsmisse, og jeg går ind for ligestilling i forhold til adoption.

Svend Aage Madsen er psykolog

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her