Læserbrev

Regeringen godtager Roundup

Debat
16. august 2017

Anders Liljensøe skriver den 7. august, at EU tillader miljøsvineri med Roundup på danske kornmarker og spørger, hvordan danske politikere kan påstå, at de går ind for bedre miljø, når de samtidig går ind for EU’s miljøfjendske politik.

Men er det nu også regeringen, der går ind for bedre miljø, eller er det EU, som prøver at reducere forbrug af pesticider i dansk landbrug? Europa-Parlamentet har før foreslået at forbyde brug af Roundup på kornmarker, men på anbefaling af dansk landbrug har den danske regering afvist at støtte et EU-forbud mod Roundup.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her