Folk

FOLK

Debat
4. september 2017

Rystet seismolog

»oh fuck«. Sådan lød tweetet i sin fulde længde fra seismologen Steven J. Gibbons, som holder øje med tegn på underjordiske atomprøvesprængninger, efter at Nordkorea i går gennemførte sin 6. og største af slagsen.

The Donald

USA’s præsident Donald Trump reagerede med tre pip på Twitter på nyheden. Det første lød: »Nordkorea har foretaget en stor atomprøvesprængning. Deres ord og handlinger forbliver meget fjendtlige og farlige for USA …«

Sebastian Dorset

Den danske komiker Sebastian Dorset gik lørdag sammesteds i kødet på Liberal Alliance: »Jeg beklager brutaliteten, men Liberal Alliance definerer ’velfærd’, nogenlunde som Peter Madsen definerer ’begravelse til søs’.«

@aadamsen

Det fik ikke lov til at stå uimodsagt. En Andreas Adamsen skrev fra profilen @aadamsen: »Jeg beklager brutaliteten, men Sebastian Dorset definerer satire, nogenlunde som Milena Penkowa definerer ’forskning’.«

 

 

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her