Folk

FOLK

Debat
18. september 2017

Brobyggere

I den kommende uge skulle Esbjerg Kommune have indviet en bro over Kongeåen. Men broen er en meter for kort. Som direktøren for teknik og miljø så præcist siger til JydskeVestkysten:

»Vi har bestilt en bro, der skal gå fra den ene side til den anden. Det gør den ikke.«

Lilleholt I

Mandag afholdes en konference om den danske energi- og klimapolitik. Overskriften er: Hvem skal bære os frem mod klimamålet? En af talerne er klimaminister Lars Christian Lilleholt (V), som sammen med sin regering er kommet med en række udmeldinger på klimaområdet de seneste uger.

Lilleholt II

Regeringen vil – som beskrevet i en kronik i Information fredag – sænke afgiften på biler, fjerne det grønne regnskab og hente mere olie op af Nordsøen. Blandt andet. I forhold til konferencen og spørgsmålet – det bliver tilsyneladende ikke Lilleholt. 

Juul Eriksen

Forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen har udgivet en bog. Den har dette budskab: Alle har ret til et forsvar – også organiserede kriminelle som Jønke. Som Juul Eriksen siger: I straffesager er det altid den lille mand (Jønke) mod det store system. Den lader vi lige stå et øjeblik.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her