Folk

FOLK

23. september 2017

Økonomer

Der er udbrudt debat om sexisme på økonomistudiet, beretter uniavisen.dk. Baggrunden er en ’Mændenes Fredagsbar’, der i en invitation opfordrer til, at man tager psykologipigerne med hjem over skuldrene som »små politpiger«.

Sidsel Poulsen

Eventet har fået en ganske negativ modtagelse flere steder. Statskundskabsstuderende Sidsel Poulsen siger til Uniavisen.: »Jeg reagerer på, at der er nogle, der stadig mener, det er okay at være så fucking nedladende over for kvinder.«

Thor Noe

Også blandt de økonomistuderende er der folk, der ikke synes, temaet er smart. Ifølge studerende Thor Noe skader eventet »økonomers allerede blakkede ry udadtil«, skriver han i et debatindlæg. Først kom finanskrisen og nu fredagsbaren.

Caspar Stefani

Ikke alle er dog sure over valget af temaet til fredagsbaren. Den konservative blogger, statskundskabsstuderende Caspar Stefani påpeger noget opsigtsvækkende til Uniavisen: »Det, de ikke har forstået, er, at det er ironi,« siger han. Nåååh.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu