Folk

FOLK

25. september 2017

Prinsesse Marie

I dag åbner prinsesse Marie ’Small Animal Veterinary Euro- and World Congress 2017’ i Bella Center. Temaet er ifølge Ritzau ’Sund avl af famliedyr – om hvordan man kan undgå at avle på dyr med medfødte skavanker’.

Prinsesse Benedikte

Mens prinsesse Marie har travlt med dyrene, så vier prinsesse Benedikte (gift med prins Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg) i dag sin tid til spejderne. Hun deltager nemlig i ’World Association of Girl Guides and Girl Scouts’ i New Delhi.

Romelu Lukaku

Og så er der nyt i sagen om Manchester United-spilleren Romelu Lukakus penis. Som FOLK kunne fortælle i sidste uge, har den været genstand for en diskussion om racistisk stereotypificering, da fans i en hyldestsang har sunget, at den er 61 cm lang.

Romelu Lukaku II

Det var en antiracistisk organisation, der havde rejst sag på baggrund af sangen, og nu opfordrer Lukaku selv til, at vi kommer videre. »Fansene har ment det godt med deres sange, men lad os komme videre sammen,« siger han ifølge eb.dk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu