Folk

FOLK

27. september 2017

Manglende Muhammed

Skovgaard Museet i Viborg arrangerer en udstilling om blasfemi. Det er et område, vi har international erfaring med i Danmark – hjemlandet for satiriske Muhammed-tegninger. Men trods vores kompetencer udi blasfemi har museet undladt at vise beviserne.

Inger Støjberg

Muhammed-tegningerne bliver af mange betragtet som en fakkel for ytringsfriheden. En af dem er Inger Støjberg. Hun er godt træt af, at museet ikke vil vise tegningerne, for hun synes »ærlig talt, at vi skal være stolte over Muhammed-tegningerne«, skriver hun på sin Facebookprofil.

Ipadblasfemi

Inger Støjberg er så stolt over de tegninger, der indledte en historisk krise for dansk eksport og afbrændinger af ambassader, at hun har taget tegneren Kurt Westergaards Muhammed-fortolkning som baggrund på sin iPad. Fordi hun »elsker Danmark.«

Facebook

Og ikke nok med at Inger Støjberg betragter Muhammed med en bombe i turbanen, hver gang hun skal læse en mail eller se Netflix på sin iPad, så fik alle Inger Støjbergs 129.000 følgere på Facebook også fornøjelsen af Muhammed, da hun lagde et screenshot op af sin baggrundsskærm.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Eva Schwanenflügel

Det er utroligt at Støjberg endnu engang promoverer sig selv på bekostning af sikkerheden i Danmark.
Almindelige danskere har ikke 24/7 PET beskyttelse.