Folk

FOLK

8. september 2017

Dalis datter

I juli blev liget af Salvador Dali gravet op. En 61-årig kvinde påstod, at hun var hans datter og krævede en DNA-test. Ligheden mellem dem skulle, ifølge den 61-årige, være så stor, at alt, hun mangler, er overskægget for at være en tro Dali-kopi.

Ikke Dalis datter

Prøverne er nu kommet retur, og 61-årige Pilar Abel viser sig ikke at være den surrealistiske malers datter. Til hverdag erhverver hun sig ellers som tarotkortlæser og spåkone, men dette og den slående lighed til trods kom hun altså til kort.

Ekskunder

På en række af supermarkedskæden Lidls varer er emballagen prydet med græske kirker, hvor korset er redigeret væk. Det har fået arrige kunder til tasterne med trusler om boykot på grund af det påståede ’knæfald for de muslimske horder’.

Kenneth Berth (DF)

Kenneth Kristensen Berth fra Dansk Folkeparti er ikke så overraskende sur på Lidl, som han kalder »kulturradikal tumpe«. Tidligere har han også kritiseret butikskæden Tiger for at sælge legetøj, der ligner en moské.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu