Debat
29. september 2017

Hugh Hefner

Den legendariske scoretrold og stifter af magasinet Playboy, Hugh Hefner, er død. Han blev 91 år. I 1953 sendte han den første udgave af magasinet med de letpåklædte kvinder på gaden. I dag sover teenagedrenge i sengetøj med playboy-logoet – en kæk kanin.

Mansion

Hugh Hefner har gennem tiden været en omdiskuteret personage. Feminister har demonstreret mod ham, USA’s kristne højrefløj har hadet ham, og danske Mascha Vang har besøgt ham op til flere gange.

Fun in the sun

Mascha Vang er blogger, men engang var hun model, og hun har stadig en stående invitation til Hugh Hefners palads – Playboy Mansion. Her har hun deltaget i poolparties og set film med den nu afdøde bladkonge, siger hun til Ekstra Bladet.

Lakrids

Mascha Vang forsikrer Ekstra Bladet om, at hun ikke har haft samleje med den noget ældre mand. Han ville helst bare sidde og spille spil. Som tak for hans venlighed tog hun i stedet lakridser med til ham.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her