Folk

FOLK

Debat
20. oktober 2017

Omstridte

Den radikale Københavns-borgmester for beskæftigelse og integration, Anna Mee Allerslev, er blevet en omstridt kandidat. Den 33-årige benyttede sidste år rådhusets festsal til sit bryllup – uden at betale de 65.000 kr., som de nedskrevne regler kræver.

Tilbagebetalere

Efter den offentlige omtale vil Anna Mee Allerslev nu betale de 65.000 kr. til kommunen. Hun vil også nu betale 17.317 kr. for, at kommunens samarbejdspartner Øens Murerfirma stillede en kantine gratis til rådighed for hendes 30-årsdag tilbage i 2014.

Spørgere

BT kunne torsdag røbe, at Anna Mee Allerslev forud for sin bryllupsfest på rådhuset stillede den kommunale forvaltning 84 skriftlige spørgsmål. Herunder om leje af skåle, fade til 300 stk. smørrebrød og opsætning af snore til at holde turister ude.

Sortklædte

Anna Mee Allerslev har på Facebook lagt en video op, hvori hun røber, at hun bruger sin smartphone på toilettet, er vild med lakridspiber og ifører sig sort tøj, fordi det klæder hende. Hun siger, at videoen skal modbalancere hendes image som kedelig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Kurt Loftkjær

Det burde give hendes potentielle vælgerne noget at tænke på. Er hendes tilgang til offentlige midler og muligheder acceptabel?

Eva Schwanenflügel

Anna Mee Allerslev er blevet omdøbt, akkurat ligesom DONG. Dog ikke så flatterende. Hun er nu almindelig kendt som Anna Ansvarsløs.