Folk

FOLK

Debat
21. oktober 2017

Dyre drenge

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) er en dyr dreng. Det kommer ifølge DR til at koste de danske skatteydere 35 millioner kr. over de næste tre år, at statsminister Lars Løkke reddede sin partifælles politiske liv ved en barok rokade.

Kvotekonger

Efter en lemlæstende kritik fra Rigsrevisionen af Lundes skraben for de såkaldte kvotekonger skyndte Løkke sig i august at flytte fiskeriet fra Lundes fødevareministerium og over i Karen Ellemanns Ministerium for Ligestilling og Nordisk Samarbejde.

Investorer

V-ordfører Jakob Ellemann-Jensen tilstår nu over for DR: »Selv en blind kan se, at Esben Lunde Larsen hang i en meget tynd tråd.« Ellemann kalder det »en god investering«, at fiskeflytningen koster de mange millioner ekstra til it-flytning og nye licenser.

Læsere

Nu spørger denne spalte sine læsere: Synes du, hårdt plagede skatteyder, at det er en god investering at betale 35 millioner kr. for at sikre Esben Lunde Larsens fortsatte politiske karriere? Send dit svar pr. mail til dit nærmeste Venstre-folketingsmedlem.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her