Folk

FOLK

2. oktober 2017

Harlang

Han har været karakteriseret som venstrefløjens hofadvokat, men den seneste tid har budt på udfordringer for Christian Harlang. I sommer afsatte Østre Landsret ham som beskikket advokat i en sag, hvor han var mistænkt for uetisk omgang med 70.000 siders bilag.

Familien

Og nu er Christian Harlang endt i endnu en konflikt. Denne gang en vaskeægte familiestrid, hvor hans egne søskende har klaget over ham til Advokatnævnet. Det kan Weekendavisen fortælle. Advokatens søskende påstår, at Christian Harlang har ført penge fra sin mors formue til sig selv.

Broderen

Mere præcist anklages Christian Harlang for at have overtaget administrationen af morens formue, taget lån i forældrenes hus og overført pengene til sig selv. Familieværdierne er gået tabt og søskendes tillid til advokaten er væk, siger hans bror til Weekendavisen.

Moderen

Christian Harlang afviser, at der er en sag, fordi tidsfristerne er overskredet. Ifølge Weekendavisen har advokaten forladt sit kontor for i stedet at flytte ind hos sin 92-årige mor i den kulturradikale bastion Taarbæk.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu