Folk

FOLK

25. oktober 2017

Torben Andersen I

Liberal Alliance har fået en kommunalvalgskandidat på Facebook, som går ind for legalisering af stoffer, friere våbenlove og bitcoins som national valuta. LA afviser ifølge bt.dk kandidaten. Der er grænser for friheden – også i LA.

Torben Andersen II

Opstillingen er for sjov, forklarer aktivisten til BT, og lover flere aktioner op til valget: »Vi vil forstyrre kommunalvalget og male lidt farver på det hele.« Lidt fis og farver tager kommunalpolitik nok ikke skade af.

Torben Andersen III

Den falske kandidat vækker ikke begejstring hos LA-lokalformand Rune Meldgaard, der kalder aktionen for bizar og uholdbar. LA forsøger at lukke Torben Andersens facebookkampagne ned. Men mon ikke Torben snart stiller op for LA?

Torben Andersen IV

LA’s troll har ifølge BT ikke planer om at stille op for andre partier: »Og dog. Det kan være, man skal lave noget, der hedder Torben-partiet,« siger han. Torben er da også et truet navn. I 2015 blev ikke én dreng navngivet Torben.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu