Folk

FOLK

28. oktober 2017

Pløjere

DM i pløjning er i gang på Mors. Her konkurrerer mesterpløjere udi standard-, vendeplovs- og veteranpløjning. Pløjning er en lille sport, indrømmer arrangøren, der håber at lokke flere til med hestevognskørsel, boder og maskinudstilling.

Kvindebedårere

DM i pløjning vil forkæle folk med hingsteshow, boder og helstegt pattegris. »Og vi håber da også at lokke nogle kvinder til,« siger stævnelederen. Sådan et Landmand søger kærlighed-liveshow skal nok få damerne til plovfurerne.

Markmester

Ud over damerne er den store udfordring at få markerne klar. Der skal være stubmarker og grønjord, og markerne skal være jævne og ikke for våde. Søren Gade Nielsen, der lægger gård til DM, håber på tørvejr, så pløjerne får optimale forhold.

Festpløjere

Gæster ved DM i pløjning er også inviteret til pløjefest på Morsø Landbrugsskole lørdag aften. Baren åbner kl. 18.30, og ved midnat er der natmad. Så af sted med alle fans af Landmand søger kærlighed til årets landmandsparty på Mors.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu