Folk

FOLK

13. oktober 2017

Falcao

Colombia er klar til VM, Peru er i play-off, og favoritterne fra Chile er ude efter 1-1-resultatet mellem Colombia og Peru. Nu er der mistanke om aftalt spil: Optagelser viser stjerneangriberen Falcao fra Colombia tale – med hånden for munden – med Perus spillere efter Perus udligning.

Claes Bang

Skuespilleren Claes Bang vandt Guldpalmen sammen med holdet fra ’The Square’ ved dette års filmfestival i Cannes. Claes var ikke tilfreds – han ville have vundet alene for bedste mandlige hovedrolle. Siden har han klaget til samtlige agenter. Tager han prisen for bedste ’Drama Queen’?

Gal Valleriu

38-årige Gal Valleriu, også kendt som ’Kongen af forbudte stoffer’, meldes anholdt i Atlanta på vejen til Texas for at deltage i VM i skægfrisurer. Anklageren kræver fængsel på livstid. Den skægforfængelige pusher anklages for at have solgt ecstasy og steroider på websiden Dream Market.

Medina

Klassiker slået af amatører; Medinas nye single »Beautiful« har ikke levet op til forventningerne. Singlen har endnu ikke formået at ramme top 200 på Spotifys hitliste, selv om blot 7.722 streams er nok. Citybois og Fie Laursen ligger begge overbevisende i top 100.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu