Folk

FOLK

Debat
14. oktober 2017

Galleria

Galleria var det butikscenter, der skulle have fornyet Vanløse med 44.000 m2 butikker og et 40 meter højt kontortårn, udsmykket af Per Arnoldi. Sådan lød planerne i 2009. Efter at have opført to kældre og en halv stueetage slap pengene op. 

Crohn

Oscar Crohn kom i 2014 Vanløse til undsætning. Han havde rejst sig fra asken efter finanskrisen med en ny kapitalfond, Solstra Capital, og overtog Magasin og Illum fra den islandske ejer Straumur-Burdaras. Senere opkøbte kapitalfonden Bella Center og Bella Sky, der i juli blev solgt for 1,5 milliarder kroner.

Kronen

Efter otte års ventetid åbnede det nye 750 mio. kroner dyre butikscenter Kronen torsdag i Vanløse. Det skete med gymnastikopvisning, livemusik og gode tilbud. Mens musikken spillede, gik røgalarmen, alle gæster blev evakueret, og det hele blev beskrevet i en liveopdatering på Ekstra Bladets hjemmeside.

Jesper Binzer

Det var Jesper Binzer, den 52-årige forsanger og guitarist i det danske rockband D-A-D, der spillede til åbningen af Kronen. Han var på scenen lige før Lille Musikskole og gymnastiktruppen Krumspring. Og hvis røgalarmen ikke var gået midt i det hele, var der nok ingen andre end centrets gæster, der havde opdaget dét. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her