Folk

Twitterfolk

Debat
3. oktober 2017

@RealJamesWoods

Rubrikbestyreren er chokeret over, hvor højreorienteret en af hans gamle helte, skuespilleren James Woods, er. Et af Woods’ seneste tweets: ’Over hele kloden er de venstreorienterede slimet under vores fødder. De er menneskehedens ursuppe.’

@realDonaldTrump

Den amerikanske præsident demonstrerer atter sin uvidenhed. ’Gennem 25 år har det ikke virket at være sød ved Raketmand, så hvorfor skulle det virke nu?’ tweeter han om Nordkoreas leder. ’Clinton fejlede, Bush fejlede, og Obama fejlede. Jeg fejler ikke.’

@GlennKesslerWP

Den slags bemærkninger fra Trump er foruroligende. Heldigvis findes der mennesker som Washington Posts Glenn Kessler: ’Det, at de alle hedder Kim, betyder ikke, at ’Raketmand’ er den samme person. Clinton/Bush/Obama havde med far/søn/sønnesøn at gøre.’

@CarmenYulinCruz

Imens Trump dummer sig internationalt, skælder han ud på borgmesteren i San Juan i Puerto Rico, hvor folk kæmper for livet. ’Til dem, der ikke tror, at vi har det i os,’ svarer Carmen Cruz. ’De tager i dén grad fejl. Beæret over at være jeres borgmester.’

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her