Folk

Twitterfolk

Debat
6. oktober 2017

@oestergaard

Det Radikale Venstres store rorgænger, Morten Østergaard, er en glad mand. Hvorfor? Derfor: »Politisk debat virker,’ tweeter han. ’Kritik af produktivitetskrav på sygehuse og VLAK's besparelser på frivillige org.’er, har fået begge lagt i graven.«

@carolinamaier

Og debat er, hvad Alternativets Carolina M. Maier bedriver: »Statsministeren kan ikke forstå, hvorfor folkeskoler takker nej til skolepuljen. Måske fordi det at drive skole kommer af indre faglig begejstring og ikke pisk og økonomisk belønning?«

@NitrateDiva

Den amerikanske stum- og sort-hvid-film-entusiast der kalder sig Nitrate Diva, tweeter, hvad Orson Welles engang sagde om Buster Keaton: »Han var et rart menneske og en sublim kunstner – og et af de smukkeste mennesker nogensinde fotograferet.«

@bobsaget

Den amerikanske komiker og skuespiller Bob Saget er i det selvransagende hjørne: »Jeg så lige på mig selv i spejlet og sagde, ’ikke mere negativitet.’ Og så sagde jeg også, ’du er nødt til at stoppe med at tale med dig selv i spejlet.’ Små skridt.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her