Læserbrev

Arrogant at Information ikke oplyser mere om regionerne

Debat
24. november 2017

Efter at have opfordret læserne til at stemme personligt til kommunalvalget – en udmærket idé – skriver dr (David Rehling, red.) i lederen på valgdagen:

»Når det drejer sig om de fem regionsråd, der også stemmes på plads i dag, er det vist for meget forlangt, at vælgere skal anstrenge sig for at kigge en særligt troværdig kandidat ud. Her er lokaldemokrati erstattet af ideologisk refleksafgivning af kryds ud i det grå kandidathav. Valget til den lokale kommunalbestyrelse er for vigtigt til at få samme skæbne« (»Du skal stemme personligt – og granske kommunalvalgets kandidater grundigt«, den 21. november 2017).

Hvis det er svært for vælgerne – og det er det nok – at finde ud af, hvem de kan stemme på til regionsrådene, skulle det så ikke være avisens opgave at hjælpe dem ved at give dem viden? Det har Information ikke gjort.

Jeg har svært ved at tro, at journalisterne på Information er dovne. Altså må det skyldes arrogance, at ingen har fundet det umagen værd at beskæftige sig med regionerne og de politikere, der under ofte svære vilkår arbejder seriøst for ikke mindst et bedre sundhedsvæsen.

Det er for sent til det nu overståede valg. Men der er fire år til at gøre det godt igen. Der er kun fem regioner og 41 medlemmer af hvert regionsråd. Så kom i gang!

Medlem af Hovedstadens Regionsråd for Enhedslisten

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her