Folk

Folk

Debat
3. november 2017

Løkke

I dag mødes statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) med Europarådets generalsekretær forud for overdragelsen af formandskabet. Det sker en uge efter, at Dansk Folkeparti foreslog at skrive menneskerettighederne ud af dansk lov. #akavet

David Nielsen

Det kunne være en beskrivelse af vores tid. Vores dagpengesystem eller konkurrencesamfund. Men det er bare den første måned med David Nielsen som træner i den aarhusianske superligaklub AGF: Mere intensitet og færre kager!

Callan Ristensen

Kandidat for Dansk Folkeparti til kommunalvalget Allan Christensen er godt træt af den politiske korrekthed, så han har lavet en valgplakat med teksten: »Upolitisk korrekt«, og man må forstå det sådan, at Allan Christensen ikke er politisk. Men stadig korrekt.

Amdi

Historien om Tvind, som begyndte i 1970’erne med et seminarium og en stor vindmølle og fortsatte med Amdi Petersens flugt, er på mange måder både en skandale og et drama. Men nu er det også en musical. Den hedder Tvind – the musical og bliver sat op på Teater V.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her