Folk

Folk

Debat
4. november 2017

Hawking

Det amerikanske magasin Wired har spurgt den britiske teoretiske fysiker Stephen Hawking, hvad kunstig intelligens kommer til at betyde i fremtiden. Der er to muligheder, siger Hawking. Det bliver det største, der er sket i vores civilisations historie. Eller det sidste.

Populist

Den amerikanske energiminister og klimaskeptiker, Rick Perry, mener, at man bør satse på fossile brændsler, fordi det kan forhindre seksuelle overgreb. Meget lys – ingen overgreb. Det er svært at vurdere, om er populistisk eller bare forvrøvlet. Et bud? Begge dele. 

Trump

En medarbejder i den amerikanske teknologivirksomhed Twitter har skabt overskrifter verden over, fordi han på sin sidste arbejdsdag deaktiverede den amerikanske præsident Donald Trumps konto, @realDonaldTrump.

Trump II

Trumps konto var kun deaktiveret i 11 minutter, hvor man i stedet for hans tweets kunne læse en fejlmeddelelse: »The real Donald Trump does not exist – please tap to retry«. Efter de 11 minutter forsvandt fejlmeddelelsen. Men nu er tvivlen plantet. Ikke sandt?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her