Folk

Folk

Debat
20. november 2017

Thomas Andresen

Google har købt en byggegrund uden for Aabenraa Kommune for at kunne bygge et datacenter. Borgmester Thomas Andresen (V) er glad, for et datacenter vil sætte Aabenraa ’på verdenskortet’. Om ikke andet på verdenskortet over datacentre.

Valgvideo

Brøndby Kommune har afsat 200.000 kroner til at højne valgdeltagelsen blandt de unge ved kommunalvalget. Det er blandt andet blevet til en sang med denne opfordring til at gøre sin borgerpligt i demokratiet: »Tag og stem/ stem/ stem din so.« 

Poul Madsen I

Ekstra Bladet, som i 1990’erne blandt andet gjorde sig bemærket med den indvandringskritiske kampagne ’De Fremmede’, har den seneste uge bragt en ny kampagne om integration og indvandring. Den hedder #nydanmark.

Poul Madsen II

Under hashtagget #nydanmark skriver chefredaktør Poul Madsen blandt andet: »Vi beskylder de nye danskere for at isolere sig i ghettoer, men vi, der har boet her altid, isolerer os også.« Der er allerede gang i debatten. For eksempel skriver Jan J. på Nationen: Luk røven Poul.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Vi mangler endnu at få oplyst, hvad alle de potentielle datacentre vil indbringe Danmark i form af arbejdspladser, innovation og - især - skat. Er vi et nyt potentielt skattelyland? Jeg spørger bare.