Folk

FOLK

Debat
23. november 2017

Morten Løkkegaard

Der er sket det uheldige for den tidligere DR-vært, at han er blevet valgt til kommunalbestyrelsen i Gentofte. På valgnatten bekymrede arbejdsbyrden ham, og han luftede tanker om at lade stafetten gå videre, men efter at have sovet på det, erklærer han sig alligevel klar overfor TV2.

Ole Stephensen

Helt uden kendisser bliver det dog ikke i Gentofte. En anden tidligere TV-vært er nemlig også blevet valgt ind. Og ham slipper de ikke for. Med hele 580 personlige stemmer erklærer han til Ritzau, at »humøret har det rigtig godt«.

Ulrik Wilbek

Den tidligere landsholdstræner er nu borgmester for Venstre i Viborg. De konservative taler om aftalt spil mellem DF, A og V og er fortørnede over, at de blot proforma blev skiftet ind i de døende minutter af en kamp, der var afgjort.

Katrine Fruelund

Ikke langt fra borgmesterkontoret er Ulrik Wilbeks partikammerat og playmaker fra guldholdet ved OL i 2004 blevet genvalgt til byrådet i Randers. Dér mistede partiet godt nok borgmesterposten, men det handler jo ikke om at vinde, men om at være med.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her