Folk

FOLK

Debat
24. november 2017

Vild med dans

I aften bringer TV 2 seersuccesen Vild med dans sidste afsnit i år: finalen. På Information har vi endnu ikke skrevet en eneste artikel om det store danseprogram, så på målstregen vil vi klæde jer på til i aften og sætte jer ind i programmets drama de seneste uger.

Britts tarvelige kommentar

Dansedommer Britt Bendixen røg ud i en shitstorm for nylig efter at have kaldt kajakroeren og nydanseren René Holten for uintelligent. Det ville hverken han eller seerne finde sig i. Flere syntes, at hendes ikke så pæne ord skulle føre til en fyreseddel. Hun har dog nu sagt undskyld til René.

Skandalen

Ti minutter før afgørelsen af den livetransmitterede semifinale sidste uge lagde TV 2 en video med Daniel Svensson og Karina Frimodt ud med overskriften ’tak for dansen’. Den afslørede, at det var de to, der skulle ryge ud. Fejlen gjorde, at seerne var sikre på, at spillet var aftalt på forhånd. Det benægter TV 2.

Tøjet kan ikke holde til det

Midt under en salsa med Michael Olesen og Sofie Lassen Kahlke sprak Olesens hvide skjorte hele vejen fra nakken og ned til lænden. Han havde danset i den skjorte i ni år, så det var forståeligt, at den var træt af ham. Han havde dog jakke på, så det var ikke til at se under dansen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her