Folk

FOLK

Debat
6. november 2017

Byboere

Huspriserne bruges ofte som eksempel på den stigende ulighed mellem land og by. Men der findes et bedre: træpriserne. Københavns Kommune har besluttet at plante 4.000 gadetræer til en samlet pris på 300 millioner kroner. Det er 75.000 per træ. Man kan få rigtig meget træ for de penge på landet. 

Hal Koch

I 1945 skrev den danske teolog Hal Koch, at samtalen og »den gensidige forståelse og respekt« er demokratiets væsen, og selv om han ikke skrev noget om afbrydelsen, så er Clement Kjersgaard vært, når Hal Koch-prisen i dag uddeles.

Pramming

I efteråret udgav Michael Juul Eriksen (advokat for nogle af landets mest kriminelle) en bog om, at alle har ret til et forsvar. Fredag vandt advokat Mads Pramming (advokat for nogle af samfundets svageste) en pris for sit arbejde. Alle har ret til et forsvar. Men nogen har mere brug for det end andre.

L:Ron:Engelbrecht

Det lille sønderjyske parti Slegsvigs Parti har lavet en rap på sønderjysk. Det er egentlig ikke en sag for en landsdækkende avis, men det er en del af en tendens: I 2007 rappede sønderjyske L:Ron:Harald Benny Engelbrecht (S) i Folketinget.

 

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Få nu et længere interview, med den prisvindende Mads Pramming, om dennes syn på domstolene og det offentlige Danmarks forsømmelser/lovovertrædelser, TAK!