Folk

FOLK

Debat
27. november 2017

Brian

Tidligere bølle fra Vodskov, senere musiktalent fra Aalborg og nu en af dem, der bliver spillet i radioen. Brian Siva, der har rødder i Sri Lanka, var engang sådan en, der lige så godt kunne være blevet en værre karl, hvis han ikke havde mødt de rigtige mennesker.

Barsk

Enten var det Carl Barsk, som egentlig bare hedder Carl Emil, der fandt Brian, eller også var det omvendt. Selv siger Brian, at produceren Carl Barsk reddede hans liv. Musik opstod i hvert fald, og senere fandt Brian et andet navn, der passede bedre til musik med rytmer i.

Lord Siva

Nogen tror, at Lord Siva er den hinduistiske guddom for ødelæggelse, men for Brian er det det kunstnernavn, han bruger til at skabe musik. I løbet af de seneste to år har det gjort ham til dansk R&B’s store håb.

Ulrikke

Damer og musik hører sammen. I hvert fald for dem, der kan finde ud af at spille. Der er masser af kærlighed i Brians liv. Alt er godt. Og han er blevet kæreste med Ulrikke Toft Simonsen — datter af dén Toft Simonsen. Det kommer vi til at kunne høre på hans nye album, siger Lord Siva – eller Brian.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her