Folk

FOLK

Debat
10. november 2017

KV 2017

Intet kommunalvalg uden skandaler. I går i Syddjurs Kommune hvor formanden for familieudvalget, Per Zeidler (løsgænger), efter sigende pjækkede fra et udvalgsmøde for i stedet at hellige sig et tre timer langt gangbang i et forsamlingshus i udkanten af Vejle.

Per Zeidler

I sexorgiet deltog mindst 11 mænd, der ifølge et annonceopslag kunne få tre timer med to kvinder inklusiv analsex og sex uden kondom for 2.400 kroner. Zeidler er efterfølgende blevet sigtet for rufferi. Borgmesteren opfordrer ham til at trække sig.

Johnny Lambertsen

Én, der i går måtte trække sig, var Nye Borgerliges spidskandidat i Esbjerg Kommune, Johnny Lambertsen. Kandidaten var kommet i modvind, efter at han i flere opslag på Facebook har krævet død over distortiondeltagere, sossere og de der mørke.

Maiken Huglstad

Den nye spidskandidat, Maiken Huglstad, kalder sin tidligere kollega »en smutter«. Hun minder om, at æblet ikke falder langt fra stammen: »Vi er jo et nyt og forholdsvis lille parti. Så den slags smuttere kan forekomme. Det gør (nutid, red.) de også i DF«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her