Læserbrev

Brinkmann bør stille op til folketinget

28. december 2017

Svend Brinkmann er blevet udnævnt til årets meningsdanner i Politiken. Det er et langt bedre valg end sidste års Inger Støjberg.

Da Brinkmann nu også har dette på sit CV, så var det måske på tide, at han meldte sig under de realpolitiske faner i stedet for som Diogenes at sidde i sin tønde og anklage magthaverne for at stå i vejen for solen.

Brinkmann bør nu med den enorme etos, folket har givet ham, påføre sig den realpolitiske ja-hat og stille op til næste folketingsvalg, så han kan gør tale til handling.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Nej, tværtimod har vi hårdt brug for folk som Brinkmann, der står udenfor og iagttager.
Politikere kan som bekendt ikke se skoven for bare træer, fordi de står midt i den.
De der står udenfor, og som Brinkmann er begavet med en skarp iagttagelses- og refleksionsevne, kan se både skoven og dens struktur. Når de som Brinkmann tillige er udstyret med et formidlingsgen, der gør at folk rent faktisk kan genkende, hvad de udsættes for at idioti fra diverse politikere, konsulenter og chefer og ledere, der har gået på kurser i bullshitlingo, så er det, der kan flyttes noget.Folk som Brinkmann får nemlig folk til at standse op og reflektere - det værst tænkelige scenario for politikere.

Eva Schwanenflügel, Per Jongberg, Henning Kjær og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Hvis alle gode refliktionister og forfattere havde skullet ind i politik, havde vi jo aldrig haft Kierkegaard eller Grundtvig.
Det er et meningsløst argument, at alle som tillader sig at kritisere, skal gå ind i politik.
Man kan så også spørge, hvorfor ingen anvender samme argument overfor fx Michael Jalving, Eva og Rune Selsing eller de ekstreme Karen Jespersen og hendes mand.