Folk

FOLK

Debat
2. december 2017

Peter Schmeichel I

Peter Schmeichel har fået nyt arbejde. Målmandslegenden har annonceret på sin twitterprofil, at han har slået pjalterne sammen med den kontroversielle russiske tvstation RT, tidligere Russia Today. Her skal han dække VM i fodbold.

Peter Schmeichel II

RT er ellers ikke i kridthuset i Vesten. Blandt andet har den franske præsident Emmanuel Macron beskyldt kanalen for at sprede »løgnagtig propaganda«. Det forhindrer ikke Schmeichel i at erklære »Here I come, Russia!« i en video på Twitter.

Troels Henriksen

Schmeichels jobskifte er ikke gået ubemærket hen. JP’s sportsredaktør, Troels Henriksen, kalder det for et amoralsk valg og skriver, at han »får lyst til at kaste sin aftensmad op på stuegulvet« som reaktion på Schmeichels pauseklovneri for russisk stats-tv.

Peter Schmeichel III

»Kan vi blive enige om, at du laver et særligt håndtegn, når de fodrer dig med fake news?« spørger twitterbruger @leifbode, mens @ldybdahl skriver »Peter, du burde have haft en snak med Forsvarets Efterretningstjeneste, inden du skrev under.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her