Folk

FOLK

Debat
5. december 2017

Kebabforbud 

Først var det lakridspiberne. Så kanelsneglene. Nu er det natmadsfavoritten kebab, som er truet af EU,  skrev flere medier i weekenden. Europa-Parlamentet diskuterer, om det skal være ulovligt at tilsætte fosfater, som holder kødet saftigt og smagfuldt.

Kebabaktivisme

Men dødsdommen over kebabben viste sig (heldigvis) at være misforstået. De udskældte fosfater er allerede forbudte i kebab. Pro-europæer og kebabaktivist Christel Schaldemose (S) opfordrer til »at dele budskabet, inden flere får kebabben galt i halsen«.

Risalamande

Prisen på vanilje er femdoblet på grund af dårlige vejrforhold. Ekstra Bladet er taget til juletræstænding på Rådhuspladsen for at afdække, om priseksplosionen forstyrrer danskernes julefred. Én beretter at have brugt 360 kroner på vanilje til risalamande.

Kønsneutralitet

Og så er der popstjernen Pink, som opdrager sin datter Willow kønsneutralt. Det indebærer blandt andet en Powerpoint-præsentation med androgyne musikikoner som Prince og David Bowie. Om Pink omtaler sin datter som ’hen’, melder historien dog intet om.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her