Folk

FOLK

18. december 2017

Børshandlere

I dag er det første handelsdag på fondsbørsen, hvor C20 Cap er skiftet ud med C25-indekset. Det er fint med yderligere fem firmaer i det fine selskab, men C-20-indekset er nu en gang mere mundret end C25-indekset.

Tycho Brahe

Den 18. december er også en såkaldt tychobrahesdag, hvor alt kan gå galt. Og som derfor ifølge Salomonsen Konversationsleksikon anses for »ugunstige for bestemte Foretagender«. Det skulle de nok lige have vidst ovre på fondsbørsen.

Slimmagere

Listen over top trending spørgsmål på google i 20017 er kommet: 1. »Hvem skal jeg stemme på?« 2. »Hvordan bliver vejret?« 3. »Hvordan laver man slim?« Lad gå med de to første, men slim på tredjepladsen?

Caroline Wozniacki

Nummer fire på listen er »Vild med dans, hvem røg ud?«, hvor både indholdet og den omvendte ordstilling er påfaldende. Tilbage på sikker grund kommer vi imidlertid med dette års femteplads: »Hvornår spiller Caroline?«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Mathias Jönsson

Er i hos information, begyndt at spå om fremtiden? 20017 lyder lige lovligt langt fremme, til at det burde bekymre os i dag.