Folk

FOLK

Debat
20. december 2017

@sjgeimer

Rose McGowan, en af Weinsteins anklagere, hævder, at Meryl Streep vidste, hvad der foregik. Streep rækker hånden ud. Kvinden, Polanski engang forgreb sig på, Samantha Geimer, tweeter til McGowan: ’Man hjælper ingen ved at have had i sit hjerte.’

@MaxBlumenthal

’Anført af Dianne Feinstein udnytter demokraterne Ruslandsgate til at eliminere politisk opposition til venstre for sig,’ tweeter den amerikanske journalist Max Blumenthal. ’De rygter, der spredes om Jill Stein og De Grønne, minder om klassisk McCarthyisme.’

@GenChuckYeager

Den 17. december 1903 fløj Wright-brødrene den første tur i en flyvemaskine med motor. ’Jeg mødte Orville Wright,’ tweetede den legendariske pilot Chuck Yeager i den anledning. ’Han var imponeret over, at vi brød igennem lydmuren blot 44 år senere.’

@andizeisler

’90 procent af det at være voksen er at vågne op hver dag og bestikke sig selv til at klæde sig ud som et ansvarligt menneske, indtil det igen er tid til at sove,’ skriver forfatter og feminist Andi Zeisler. Rubrikbestyreren nikker samstemmende.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her