Folk

FOLK

Debat
13. december 2017

Geggo

Linse Kesslers datter, Geggo, går ind for dødsstraf. Det skriver hun på sin blog. Men det gælder tilsyneladende kun for mennesker, for Geggo er samtidig aktiv i kampen for at afskaffe hundeloven og dens mulighed for aflivning af bestemte hunderacer. »All dogs are angels!«

Klima-mænd

Emanuel Macron har ikke inviteret Donald Trump med til klimatopmødet i Paris, men der er masser af amerikanere til stede: Skuespillerne Leonardo DiCaprio, Arnold Swarzenegger og Sean Penn samt forretningsmændene Elon Musk og Bill Gates er alle inviteret. Og en lang række forskere.

Ralf Pittelkow

På Den Korte Avis kritiserer Ralf Pittelkow DR-værten Peter Møller for at bære en T-shirt med terrororganisationen Hamas’ logo (et billede af en hånd, der viser tre fingre). Pittelkow kæder tilmed trøjen sammen med andre sager om »det stærkt venstreorienterede DR.«

Peter Møller

På Den Korte Avis bruger man ikke det journalistiske princip om at lade den anklagede part komme til orde, men på Facebook skriver Peter Møller, at trøjen er fra Wood Wood og forestiller døvetegnet for W. »At kæde mig og DR sammen med Hamas er da noget af det mest latterlige, jeg nogensinde har læst.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her