Folk

Twitterfolk

Debat
19. december 2017

@DalaiLama

I disse vanskelige tider, er det godt at lytte lidt til Dalai Lama: »Vi er nødt til at styrke indre værdier som tilfredshed, tålmodighed, tolerance og omsorg for andre. At huske, at det er medfølelse snarere end penge og magt, der tiltrækker venner.«

@madsbrynnum

Sverige vil lovgive om seksuelt samtykke. Det provokerer i Danmark. »Ja, danske mænd, I har helt ret i, at det der med at sikre sig, at den, man knalder med, rent faktisk har lyst til det dræber erotikken,« tweeter komiker Mads Brynnum, lettere ironisk.

@MiraSorvino

Instruktør Peter Jackson fortæller, han tidligere har undgået skuespiller Mira Sorvino, fordi hun ifølge Weinstein var besværlig. En afsløring Sorvino er glad for: »Det har været nogle hårde dage, hvor jeg har følt, at 20 års indsats har været forgæves.«

@RonHogan

Amerikaner er blevet arresteret for at sælge poletter som BitCoins for 1 mio. dollars. Men, skriver bogredaktør Ron Hogan, »Jeg har ærlig talt svært ved at være vred på manden.« Rubrikbestyreren har det ligesådan. BitCoin er jo en digital valuta.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her