Folk

Twitterfolk

Debat
22. december 2017

@hormiga

’Jeg vil ikke have skattelettelser,’ tweeter den amerikanske økolog Terry McGlynn. ’Jeg vil have vellønnede lærere. Jeg vil have statsstøttet forskning. Jeg vil have rent vand. Jeg vil have vedvarende energi. Jeg vil ikke have skattelettelser.’

@sally_field

Meryl Streep er under angreb, fordi nogle mener, hun vidste noget om Weinsten. ’Vi som kvinder kan ikke lade kvinder tage skylden for disse afskyelige mænds ugerninger,’ skriver Sally Field. ’Man gjorde det umuligt for Meryl og andre at finde ud af noget.’

@McPBen

’Franskmand i parisisk osteforretning nægtede stædigt at sælge mig Beaufort-ost til fondue‚’ tweeter journalist Ben McPartland. Ham: ’Det er for godt til fondue.’ Mig: ’Fantastisk. 200 g.’ Ham: ’Skal det i fonduen?’ Mig: ’Øh, oui.’ Ham: ’Desværre. Kan jeg ikke.’

@peterfalktoft

Podcastvært og satiriker Peter Falktoft er en generøs herre: ’Tror, jeg lægger mig ind under juletræet på Rådhuspladsen for at minde både land og by om, at jeg er en gave i mig selv – til hele nationen,’ skriver han. Nationen takker.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her