Folk

FOLK

Hvert år deler Obama en liste med musik og litteratur, han har hørt det forgangne år. Det har han også gjort i 2017. Det er ikke kun indholdet, der gør ham populær som præsident blandt europæere. Det er også det, at han kan læse. Hele hans Facebookopslag ses længere nede i denne artikel.

Hvert år deler Obama en liste med musik og litteratur, han har hørt det forgangne år. Det har han også gjort i 2017. Det er ikke kun indholdet, der gør ham populær som præsident blandt europæere. Det er også det, at han kan læse. Hele hans Facebookopslag ses længere nede i denne artikel.

Kevin Dietsch

Debat
4. januar 2018

Yoko Ono

Det er hårde tider for PostNord, men som bekendt kan økonomisk dårlige år blive de kreativt bedste, og nu har Postnord i samarbejde med Yoko Ono og Kunsthal Charlottenborg udgivet to frimærker med originalværker af Ono. De koster 27 kroner.

Disruptionchef I

Som forælder kan man være bekymret for sine børns ukritiske forhold til ny teknologi. Som borger for regeringens. Først nedsatte den et Disruptionråd – nu søger den en disruptionschef. Som det hedder i stillingsopslaget:

»En disruptionschef med udfordringsret!«

Disruptionchef II

Erhvervsministeriets nye disruptionchef skal lede en »disruption task force«, som skal »understøtte et digitalt mindset« ved at lave »digitaliseringsparat lovgivning« og derved gøre ministeriet til digital »front runner«. For at blive i lingoen: Can’t make this shit up.

Obama

Obama har på Facebook delt en liste med den musik og litteratur, som han har hørt og læst i 2017. Det er ikke kun det, at Springsteen og sociologen Desmond er med på listen, som gør ham til mange europæeres foretrukne præsident. Det er også det, at han kan læse.

 

During my presidency, I started a tradition of sharing my reading lists and playlists. It was a nice way to reflect on...

Posted by Barack Obama on Sunday, December 31, 2017

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her