Folk

FOLK

Debat
5. januar 2018

Lars Larsen

I denne uge blev Den Berlingske Fonds Hæderspris uddelt. Prisen uddeles hvert år til en person, som har »ydet noget usædvanligt til gavn for Danmark«, og i år var det dynehandleren Lars Larsen.

Fogh

Siden 1975 er Den Berlingske Fonds Hæderspris blevet uddelt. Blandt vinderne er komponist Bent Fabricius-Bjerre (blandt andet Alley Cat), forfatter Benny Andersen (Snøvsen) og Anders Fogh Rasmussen (Irakkrigen).

Morten Høyer

For nylig opfordrede Greenpeace Danmark danskerne til at spise mindre kød, fordi kødproduktion medfører en stor udledning af drivhusgasser. I denne uge svarede direktør i Landbrug & Fødevarer, Morten Høyer, i Politiken, som altid i klart sprog fra 1950’erne: »Må jeg være fri.«

Trump

I denne måned udkommer bogen Fire and Fury: Inside the Trump White House, hvor journalist Michael Wolff i detaljer beskriver Trumps første år. Blandt andet en samtale, hvor Trump kritiserer satireprogrammet Saturday Night Live. Det er ifølge Trump »fake comedy«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

"fake comedy" Oh gid det var så vel - altså Trump ...
En god dyne er ikke at kimse af, men Benny Andersen kan vi ikke undvære.