Folk

FOLK

18. januar 2018

Frafaldne

»For 10 år siden skete der noget fantastisk,« skriver medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Enhedslisten Ulrik Kohl på Facebook. »Jeg holdt op med at læse Information.« Det var simpelthen dag ét i et nyt og bedre liv for lokalpolitikeren.

Forenklere

Dengang, tilbage i de mørke 00’ere, da Ulrik Kohl læste Information, oplevede han nemlig verden som et frygteligt sted, der tilmed var frygtelig svært at forstå. »Nu har jeg det lige modsat. Det er skønt!« skriver Ulrik Kohl. Ja, sandheden er ilde hørt.

Apologeter

Enhedslisten finansordfører, Pelle Dragsted, springer ud som tilfreds Informationlæser og kommer vores lille avis til undsætning i kommentarsporet. »Alene Søren Maus anmeldelser af nye, antikapitalistiske udgivelser er det hele værd,« skriver han.

Krypto-neoliberalister

Angreb fra venstre løber som en rød tråd gennem Informations historie. Under Kohls opslag kalder en Stanley Opmann avisen for »Danmarks krypto-neoliberalistiske undskyldning for en pseudo-venstreorienteret pladdersprøjte«. Ikke noget dårligt slogan.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer