Folk

FOLK

Debat
31. januar 2018

FB-brugere

I går sagde Facebook ’rundstyk, det var ikke med vanilje’ til forfatter og TV-vært Abdel Aziz Mahmoud efter at have tildelt ham tre dages karantæne på opfordring af en hel masse fjolser, som Abdel betegnede som en »hær af racister«.

Abdel Aziz Mahmoud

Sagen startede, da Abdel benyttede sig af den til tider vanskeligt aflæselige ironi, da han i et opslag bl.a skrev: »Væmmes du ikke også ved dette folk og denne religion og kultur? Over 1000 unge blev i sidste uge sigtet i en sag om børneporno (…) De må jo få det kvindesyn hjemmefra!«.

Naser Khader

Naser Khader, der ikke har været i medierne med en personfight i mindst en uge, tænkte, at han hellere måtte give sit besyv med. »Hvad sker der for Abdel?« skrev den ellers ytringsfrihedsglade Khader om den cencurede Abdel. »Han hyler op om racisme konstant og ser racister alle vegne.« 

Zuckerberg

Endnu en festlig uge, hvor spørgsmålet om, hvorvidt vi kan skælde ud på en privat virksomhed for ikke at varetage vores offentlige samtale godt nok, igen blev aktuel. Og Mark Zuckerberg? Han citerede bare Martin Luther King. »Buen i det moralske univers spænder langt, men bøjer mod retfærdighed.« Okay så.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Naser Khader er endnu engang faldet for ironi-grænsen.
Det er båre 'ik dejli'...