Læserbrev

Thulesen Dahls politik brandbeskatter os alle

Læserberev
13. januar 2018

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har nu slået fast, at skatte- og udlændingeaftaler skal forhandles hver for sig.

Der har været en helt ulogisk sammenblanding af de to for hinanden uafhængige politiske områder – en sammenblanding, som er blevet båret igennem af en insisterende Kristian Thulesen Dahl (DF) i et taktisk træk, hvor han gav sig selv en overordentlig portion forhandlingsvægt i kampen om skattelettelser.

Uden omtanke for de hårdest arbejdende danskere har Thulesen Dahl taget skattelettelser som gidsel i håbet om at opnå et såkaldt »paradigmeskift« i dansk udlændingepolitik.

Der er tale om en utilstedelig ansvarsløshed fra Thulesen Dahls side af, når han på så eklatant vis fastholder brandbeskatningen af den helt almindelige borger, som fortsat kun kan se frem til at få omtrent halvdelen af sin løn ned i egen lomme.

Det er dog positivt, at der endelig er blevet sat en stopper for sammenblandingen af skatte- og udlændingepolitik – de to størrelser har nemlig aldrig hængt sammen.

August Stengaard, skatte- og finansordfører for Venstres Ungdom

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Steengaard: logik og sammenhæng har vist aldrig interesseret Dansk Folkeparti, så hvorfor skulle det det så nu?

kjeld jensen, Gert Romme og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar

Det er jo ikke noget Løkke eller Stengaard bestemmer. DF kan blot stille kravet om sammenkædning. Så må Løkke enten gå med til en sammenkædning eller undvære en skatteaftale. Endeligt kan DF vælge først at godkende en skatteaftale indtil de har en tilfredsstillende udlændingeaftale. Parterne kan ende med at trille tommelfingre i en hel valgperiode, og det er måske helt fint. Ikke at foretage sig noget er også en politik.

Slettet Bruger

Som om det pludselig skulle være et problem for Venstre at sammenblande politikområder. I nullerne havde man ingen skrupler med at veksle skattelettelser for udlændingestramninger.

Torben Skov, Katrine Damm og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
David Zennaro

Brandbeskatning af danskerne???

Torben Skov, Katrine Damm, Poul Erik Pedersen, Eva Schwanenflügel, Thomas Olsen og Frede Jørgensen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Det er da skønt, at regeringen og DF har sat hinanden remis, så vi undgår både "historiske skattelettelser" og paradigmeskifte i udlændingepolitikken ;-)

Torben Skov, Katrine Damm og Frede Jørgensen anbefalede denne kommentar