Folk

Twitterfolk

24. januar 2018

@HelleThorning_S

Der er topmøde i Davos, og chef for Red Barnet International, Helle Thorning Schmidt, har en bøn: »I den fjerde industrielle revolutions tidsalder bør ingen børn dø af sult. Verdensledere i Davos må gøre mere for at skabe en verden uden sult.«

@chelseahandler

»390 kvinder planlægger at stille op til valget til Repræsentanternes Hus, et tal, der er højere end på noget andet tidspunkt i amerikansk historie,« tweeter tv-vært og komiker Chelsea Handler. »22 af dem er sorte kvinder, der ikke allerede bestrider offentlige embeder.«

@aliciamalone

I går blev Oscarnomineringerne offentliggjort. Bl.a. fik The Square med Claes Bang én. Mest opmærksomhed fik dog Greta Gerwig – »den femte kvinde nogensinde til at blive nomineret for Bedste Instruktion,« som filmekspert Alicia Malone tweetede.

@MarkHarrisNYC

Forfatter og filmskribent Mark Harris havde også lidt at sige i samme anledning: »Rekorder: Streep får sin (velfortjente) 21. nominering! Denzel W. slår sin egen rekord som den oftest nominerede afroamerikanske skuespiller (8 nomineringer).«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu