Folk

Twitterfolk

Debat
29. januar 2018

@ClintSmithIII

Racisme er en mærkelig ting, skriver Harvard-lærer Clint Smith: »En sort mand bliver præsident, og hvide kristne kalder ham den inkarnerede djævel. Så slår Trump saltomortaler gennem moralske skandaler, og de siger, at ’ingen er fuldkommen.’«

@realDonaldTrump

Andetsteds på Jorden er selvsamme Trump i gang med at slå løs på venstrefløjen: »Demokraterne er ikke interesseret i grænsesikkerhed eller -overvågning eller i at støtte eller genopbygge vores militær. De er kun interesseret i obstruktion.«

@SenSanders

Senator Bernie Sanders er frusteret over offentlig sygesikring i USA: »Vi bruger langt mere på sygesikring, end Frankrig gør, og alligevel formår de at sørge for sygesikring til hver eneste mand, kvinde og barn i landet.«

@serenawilliams

»Var for nervøs til at se kampen, men da jeg vågnede, var @CaroWozniacki ny nummer et og Australian Open-mester,« skrev Serena Williams lørdag, da danskeren vandt sin første Grand Slam-titel. »Så fantastisk. Så glad. Er dette tårer? Ja, det er. Jeg er så stolt af min ven.«

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her