Folk

Twitterfolk

29. januar 2018

@ClintSmithIII

Racisme er en mærkelig ting, skriver Harvard-lærer Clint Smith: »En sort mand bliver præsident, og hvide kristne kalder ham den inkarnerede djævel. Så slår Trump saltomortaler gennem moralske skandaler, og de siger, at ’ingen er fuldkommen.’«

@realDonaldTrump

Andetsteds på Jorden er selvsamme Trump i gang med at slå løs på venstrefløjen: »Demokraterne er ikke interesseret i grænsesikkerhed eller -overvågning eller i at støtte eller genopbygge vores militær. De er kun interesseret i obstruktion.«

@SenSanders

Senator Bernie Sanders er frusteret over offentlig sygesikring i USA: »Vi bruger langt mere på sygesikring, end Frankrig gør, og alligevel formår de at sørge for sygesikring til hver eneste mand, kvinde og barn i landet.«

@serenawilliams

»Var for nervøs til at se kampen, men da jeg vågnede, var @CaroWozniacki ny nummer et og Australian Open-mester,« skrev Serena Williams lørdag, da danskeren vandt sin første Grand Slam-titel. »Så fantastisk. Så glad. Er dette tårer? Ja, det er. Jeg er så stolt af min ven.«

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu