Folk

FOLK

9. februar 2018

Søren Gade

I Venstre vil man ikke sætte folketingsmedlemmerne fri til at stemme imod burkaforbudet: »Vi er jo et regeringsdueligt parti, der er vant til at tage ansvar og også tage nogle svære beslutninger,« siger Søren Gade i Politiken.

Leif Mikkelsen

Den underliggende kritik af Liberal Alliance er til at fornemme. Her lader man medlemmerne selv bestemme: »Det er et personligt holdningsspørgsmål og måske også ligefrem et etisk spørgsmål,« lyder forklaringen fra Leif Mikkelsen i Berlingske.

Eva Kjer Hansen

Venstre har et forklaringsproblem, for Eva Kjer Hansen og Jacob Jensen har begge sagt, at de ikke vil stemme for forslaget. Så hvad er så reelt forskellen, ud over at de ikke har fået lov? Og hvad bliver konsekvensen?

Leif Mikkelsen II

Liberal Alliance har også et forklaringsproblem. For hvorfor skal medlemmerne stilles frit i lige præcis denne sag? Skal det forstås sådan, at partiets medlemmer ikke har en »personlig holdning« til alle de andre ting, de stemmer for og imod?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu