Folk

FOLK

Debat
26. februar 2018

Morten Østergaard

Den radikale leder skriver, at han de sidste uger har rykket »sit skrivebord ud i virkeligheden«. Virkeligheden er Danmarks udsatte boligområder. Mortens skrivebord er dog ikke set nogen steder i ghettoen. Er det blevet stjålet?

Halalhippie

Når Østergaard har bevæget sig ud på en jordomrejse fra Folketinget til Vollsmose og Gellerup, så er det, fordi han er træt af at være en fornærmet halalhippie. »Forandring starter med os selv«, skriver han. Lidt hippie er man vel stadig.

Radikal tænker

Mortens dage i ghettoen har gjort ham klogere, og derfor er han nået frem til en skelsættende erkendelse: Dansk politik må genopfinde sig selv og slut med symbolpolitik. Ude i virkeligheden kalder man vist det for politikersnak.

Kriseramt

Mens andre mænd i 40’erne får sig en sportsvogn, løber ironman eller bliver coach, så har Morten Østergaard været til boksning, skrevet om fodbold i Tipsbladet og rappet ude i ghettoen. En radikal midtvejskrise er jo lidt mere cool.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her